کاشیهای سرامیکی پس از خروج از پرس به اتاق خشککن نهایی مخصوص فرستاده میشوند و سپس به قسمتی که لعاب روی کاشیهای سرامیکی هنوز ثابت نشده است فرستاده میشود.
پس از پخت از بدنه کاشی و سرامیک ارژنگ نمای شهرکرد محافظت میکند و طرح اولیه را میدهد.
پس از استفاده از لعاب، کاشی و سرامیک را در کوره ای به طول 100 متر قرار می دهند.
با گرم کردن معمولی تا دمای 1200 درجه سانتیگراد و سپس خنک شدن تدریجی، کاشی و سرامیک از همان پخت عبور می کند که در نتیجه پایه سختی استثنایی پیدا می کند و مینا روی آن ثابت می شود. تشکیل یک کل جامد کل فرآیند سوزاندن به شدت توسط کامپیوترها در هر مرحله از کوره کنترل می شود.
کاشیهای سرامیکی پس از خروج از کوره برای تشخیص عیب و کنترل بصری تنالیته و کالیبراسیون به محل ساخت میرسند و پس از آن به صورت دستهای دستهبندی، بستهبندی، علامتگذاری و به انبار کالای نهایی ارسال میشوند.
بیشتر بخوانید نحوه انتخاب رنگ و لاک: تعیین و علامت گذاری رنگ ها، لعاب ها و لاک ها
آزمایشات در بخش تشخیص عیب به این معنی است که هر کاشی و سرامیک به اصطلاح به ریل های واقع در لبه های کاشی سرامیک برخورد می کند و یک غلتک در مرکز نورد می شود و با بار خاصی روی کاشی عمل می کند.
اگر کاشی و سرامیک ایراد داشته باشد، نمی تواند بار را تحمل کند و می شکند و به طور خودکار تحت آزمایش های بعدی قرار نمی گیرد.
عیوب سطح مینا به صورت بصری و همزمان با تعیین تن صفحه بررسی می شود.
تفاوت های اصلی بین monocottura و bicottura:
1. تراکم بیشتر مواد، در نتیجه استفاده از پرس قوی تر و دمای پخت بالاتر و در نتیجه وجود سری هایی با جذب آب کم (<3%) و در نتیجه مقاوم در برابر یخ زدگی.
2. پایه کاشی سرامیکی ضخیم تر و بادوام تر.
3. مینای دندان طولانی تر و مقاوم تر در برابر سایش.
لعاب کاشی و سرامیک تک سیم علاوه بر ویژگی های مقاومتی افزایش یافته، در برابر مواد شوینده خانگی مقاوم است و برخی از انواع این کاشی ها در برابر محیط های شیمیایی تهاجمی نیز بسیار مقاوم هستند.
دو نوع تزیینات برای تک کشت تولید می شود: کف و دیوار.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.