کوکیهای مادلین پس از نام بردن در رمان مارسل پروست نویسنده مشهور فرانسوی “به سوی سوان” در سراسر جهان محبوب شدند، سعی کنید این غذای لذیذ را طبق دستور یولیا ویسوتسکایا بپزید.
اگر به این شیرینی ها علاقه دارید، به مجموعه بزرگ ما از بیسکویت ساده گرجی توجه کنید، طبق این دستور، حتی یک آشپز تازه کار می تواند کلوچه های خانگی بسیار خوشمزه بپزد.
همچنین در آن خوب است که خمیر به حداقل مجموعه ای از مواد نیاز دارد: پنیر دلمه، آرد، کره، شکر و بکینگ پودر، در صورت تمایل، می توانید طعم دهنده ها را اضافه کنید: پوست لیمو یا وانیلین.
کوکی های برلین به سرعت پخته می شوند، اما بهتر است خمیر را یک شب در یخچال بگذارید، پس اگر منتظر مهمان هستید زودتر اقدام کنید.
نه تنها تمشک برای خمیر لیمو، بلکه هر توت دیگری که انتخاب می کنید مناسب است، حتی میتوانید مربای غلیظ را به مواد اضافه کنید.
در غیر این صورت، مجموعه مواد تشکیل دهنده کوکی ها استاندارد است: کره، آرد، تخم مرغ و شکر، وقتی پوست لیمو را جدا کردید، سعی کنید به قسمت سفید آن دست نزنید، زیرا تلخ است.
شیرینی دیگری آشنا از دوران کودکی، حتی لازم نیست برای مواد اولیه به فروشگاه بروید: پنیر کوتاژ، کره، شکر و آرد مطمئناً در همه آشپزخانه ها یافت می شود.
لازم نیست مجسمه سازی “پای کلاغ” به نوعی دشوار باشد، کافی است خمیر را باز کنید، دایره ها را برش دهید و قسمت های خالی را دو بار تا کنید، فراموش نکنید که همه چیز را با شکر بپاشید، کوکی ها ترد و ترد هستند.
کوکی برای عاشقان پخت نارگیل، طعم لطیف، عطر غنی، پوسته ترد و هسته نرم، برای هشت وعده، تنها به 250 گرم پوسته نارگیل نیاز دارید، بهتر است با دست خیس گلوله های کوکی درست کنید تا جای خالی به انگشتانتان نچسبد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.